Binnendienst medewerker

Solliciteer nu

Binnendienst medewerker

Word jij onze nieuwe binnendienst collega? Voor een functie in Nieuwegein (dicht bij Utrecht) zijn wij op zoek naar jou! Wil jij als spin in het web ondersteuning bieden aan sales, marketing en communicatie, reageer dan snel. 

FULL-TIME · NIEUWEGEIN

Wij zoeken een nieuwe collega die het gaaf vindt, om enerzijds proactief bezig te zijn met marketing en communicatie; persberichten initiëren, nieuwsbrieven maken en zakelijke social media posts creëren, het voorbereiden van beurzen (stand + promotiemateriaal).

Anderzijds bied jij ondersteuning aan de sales; het zelfstandig opstellen van offertes, het benaderen van prospects, het voorbereiden van scans, het verzorgen van enquêtes.

Wie zijn wij?

Het online marketing bureau voor de reis-en vrijetijdsbranche. Wij zijn een jong team en focussen ons op de online activiteiten rondom vakanties, toerisme en vrije tijd.

Wie ben jij?

Een collega die het gaaf vindt om ondersteuning te bieden aan de gehele marketing en communicatie van ons bedrijf. Je kunt goed zelfstandig werken en komt zelf met ideeën. Je hebt al ervaring opgedaan in een eerdere baan, waardoor je deze ervaring ook meebrengt in jouw nieuwe baan.

Functie omschrijving:

Jij wordt onze nieuwe binnendienst collega die vanuit een allround-rol ondersteuning biedt aan sales, marketing en communicatie. Geen 1 dag zal hetzelfde zijn, maar dat vind jij juist leuk.

Ook tekenen wij niet compleet jouw baan uit, maar bieden wij juist ruimte voor jouw eigen invulling. Wij willen dat ons bedrijf verder proactief in de markt wordt gepositioneerd en dat jij dit super ten uitvoer brengt.

Wij bieden jou een fijne werkplek in het historische deel van Nieuwegein en inspirerende klanten en collega’s.

Wat we van je verwachten? Onze ideale kandidaat heeft:

  • HBO werk-en denkniveau in marketing en/of communicatie;
  • Ervaring op het gebied van een commerciële binnendienstfunctie.
  • Woonachtig omgeving Utrecht

Wat bieden wij jou?

  • Een fulltime functie van 32 of 40 uur binnen een enthousiast team;
  • Een motiverende werkomgeving met getalenteerde mensen;
  • Een geweldige thuisbasis op ons kantoor in het historische gedeelte van Nieuwegein;
  • Een unieke werkplek met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ervaring op te doen binnen de reis-en vrije tijd wereld;

Hoe nu verder?

Heb je interesse? Stuur je sollicitatie en motivatiebrief dan via de onderstaande knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs