Junior Online Marketeer

Solliciteer nu

Junior Online Marketeer - Utrecht | 32-40 uur

✓ Vind jij het leuk om te werken met en jezelf te ontwikkelen in Google en Social Advertising maar heb je minder dan 2 jaar ervaring?

✓ Heb je HBO werk- en denkniveau?

✓Heb je ervaring met Google Analytics en ben je analytisch ingesteld?

✓ Lijkt het je leuk om onder andere voor toffe klanten als Dolfinarium, Dormio Holidays, &Olives en Visit Aalsmeer aan de slag te gaan?


Kan je ja zeggen op bovenstaande en ben je er klaar voor om een enorme ontwikkeling door te maken door samen te werken met een heel team aan specialisten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Full-time (32-40u) · Utrecht

Wie zijn “wij”?

Wij zijn RED Online Marketing, het online marketing bureau gespecialiseerd in de reis- en recreatiebranche. Al jaren halen we alles uit de kast voor onze klanten om de beste online campagnes op te zetten rondom vakanties, toerisme en vrije tijd. Hierbij richten we ons niet alleen op Nederland, maar ook op België, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Denemarken. Ons jonge team bestaat uit internationale specialisten op het gebied van SEA, strategie en content.

Voor ons team zoeken wij een nieuw junior lid die een jonge passie heeft voor online marketing. Ervaring en/of affiniteit met de reis-en recreatiebranche is een pré. Mocht je naast het beheersen van Nederlands nog over andere talen beschikken dan heb je ook een streepje voor.

Een greep uit jouw werkzaamheden…

Samen met je collega's beheer je de campagnes van reispartijen in binnen en buitenland. Je werkt voor een aantal van onze accounts. Je denkt mee over de online strategie van de campagne en voert het beheer uit zodat de gestelde doelen behaald worden. Daarnaast rapporteer je periodiek de voortgang aan de klant.

De campagnes draaien via Google Ads, Facebook en andere kanalen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. Maar je focus zal liggen op het Nederlandse taalgebied.

Om je werk optimaal te kunnen doen werk je op een moderne Apple computer, deel je een fijne werkplek in hartje Utrecht en werk je met enthousiaste collega's.

Wat we van je verwachten

  • HBO werk-en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met Google Ads;
  • Aantoonbare ervaring met Google Analytics;
  • Ervaring met Facebook Advertising campagnes;
  • Affiniteit met de Leisure branche;

Wat bieden wij jou?

  • Een geweldige thuisbasis op ons kantoor in Utrecht;

  • Een unieke plek om je netwerk uit te breiden, en veel ervaring op te doen binnen online marketing;

  • Een MacBook Pro om je successen op bij te houden;

  • Een goed basis salaris;

  • Gezelligheid op alle feestdagen en vrijdagmiddagen!

Meer weten over RED Online Marketing

Wij zijn een online marketing bureau gespecialiseerd in de reis- en recreatiebranche. In 2019 wonnen we in de Emerce100 categorie Digital Marketingbureaus Klein en in 2020 werden we 2de. Ons team bestaat uit online marketeers op het gebied van SEA, SEO, Display, Email, YouTube, Facebook, Instagram, affiliate marketing, content en strategie.

Bekijk hieronder de video om een indruk te krijgen van RED Online Marketing en wellicht jouw nieuwe directe collega's..

Enthousiast geworden? Gaaf! Druk dan op de knop "Solliciteer nu" en stuur ons jouw sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij RED Online Marketing kan bieden en wat RED Online Marketing jou zou kunnen brengen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.